Iubiţi şi câinii vagabonzi! (în versiune chiliană) – VIDEO

31

Doi studenți chilieni au avut o inițiativă, pe cât de lăudabilă pe atât de neconvențională, prin care doresc să atragă atenția asupra problemei reprezentate de câinii vagabonzi și încearcă să sensibilizeze opinia publică cu privire la soarta acestor patrupede, conform site-ului goodnet.org.

În multe orașe mari ale lumii prezența pe stradă a câinilor abandonați reprezintă o problemă. Cei doi studenți, Violeta Caro Pinda și Felipe Carrasco Guzman au dorit să atragă atenția asupra dramei acestor animale.

Ei au avut inițiativa de lega baloane de gâtul câinilor maidanezi, pentru ca aceștia să fie mai ușor remarcați de trecători. Pe fiecare dintre baloane au scris mesaje menite să sensibilizeze sau măcar să descrețească frunțile trecătorilor, cum ar fi „Vreau în brațe!” sau „Nu mă părăsi!”.

Cei doi studenți au realizat un clip video în care își popularizează inițiativa și prezintă câteva reacții ale trecătorilor care interacționează cu câinii comunitari deveniți „vizibili” datorită acestei inițiative. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News