Judecătorii au decis ca Victor Becali şi Cristian Borcea să execute pedepsele cu închisoarea în regim semideschis

Magistrații Judecătoriei Medgidia au admis, luni, 12 mai, contestațiile lui Cristian Borcea și Victor Becali, formulate împotriva măsurii de a executare a pedepsei cu închisoarea în regim închis, judecătorii stabilind un regim semideschis de detenție pentru fiecare dintre cei doi oameni de afaceri condamnați în dosarul transferurilor din fotbal.

Potrivit reprezentanților Judecătoriei Medgidia, deciziile judecătorilor în acest caz sunt definitive.

Contestațiile lui Borcea și Victor Becali au fost admise după ce, la primul termen de judecată de pe 5 mai, judecătorii au amânat luarea unei decizii pentru data de 12 mai.

Victor Becali are de executat o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare, iar Cristi Borcea de 6 ani și 4 luni.

La începutul lunii martie, Cristian Borcea și frații Victor și Ioan Becali au fost condamnați la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal și încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă, unitate unde regimul de detenție este semideschis și deschis. Cei trei își făcuseră în actele de identitate mutații pe Constanța.

După o perioadă de carantină, o comisie a penitenciarului din județul Constanța a stabilit că cei trei condamnați vor efectua pedepsele în regim închis de detenție și, conform hotărârii conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor, aceștia au fost transferați la Penitenciarul Slobozia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata