Judecătorii au dispus anularea sancţiunii disciplinare împotriva lui Gigi Becali

Magistrații Judecătoriei Medgidia au admis, marți, 17 iunie, plângerea formulată de Gigi Becali împotriva hotărârii comisiei de disciplină din cadrul Penitenciarului Poarta Albă și au dispus anularea sancțiunii disciplinare aplicate acestuia.

Hotărârea judecătorilor este definitivă.

Gigi Becali a contestat în instanță deciziile luate împotriva sa, luna trecută, de comisia de disciplină din Penitenciarul Poarta Albă, referitor la comportamentul pe care l-a avut în ziua în care a fost eliberat, acesta discutând cu reprezentanții presei. Sancțiunile au fost aplicate inclusiv din cauza telefonului pe care Becali l-a dat din penitenciar la un post de televiziune, intrând în direct la o emisiune.

Omul de afaceri a contestat ridicarea dreptului de a fi vizitat și de a primi pachete, precum și interdicția de a mai putea munci, până în septembrie, la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi.

La sfârșitul lunii octombrie 2013, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, plus alte șase luni după condamnarea în dosarul „Valiza” și în cel cu privire la sechestrarea persoanelor care i-au furat mașina. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata