Judecătorul de la MasterChef, suspendat din funcţie până în februarie 2016

Gabriel Apostol, judecător de la Judecătoria Pitești, a fost suspendat din funcție până la 1 februarie 2016 de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

„În ședința din data de 3 decembrie 2014, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din funcția de judecător a domnului Apostol Gabriel, de la Judecătoria Pitești, începând cu data de 3 decembrie 2014 până la data de 1 februarie 2016. Hotărârea Secției pentru judecători a Consiliului a fost luată în temeiul dispozițiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare, precum și a art. 62 alin. 1 lit. b și art. 64 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare”, se arată într-un comunicat al CSM.

Gabriel Apostol a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe scandaluri și după ce a participat la una dintre edițiile emisiunii MasterChef.

În noiembrie 2013, angajații unui magazin de bricolaj din municipiul Pitești au fost agresați de un bărbat, pe care l-au identificat ca fiind judecătorul Gabriel Apostol.

De asemenea, în octombrie 2013, Gabriel Apostol a reclamat faptul că a fost agresat de doi polițiști în timp ce se afla în incinta unei benzinării de pe autostrada A1. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: masterchef.protv.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata