Julio Iglesias revine în luna mai în România pentru două concerte, la Bucureşti şi la Cluj

Legenda muzicii latino, Julio Iglesias, revine în România pentru două concerte, pe 20 mai la Sala Palatului din Capitală și pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj, informează un comunicat remis luni.

„După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la București cu casa închisă, Julio Iglesias le pregătește românilor o mare surpriză. Până la momentul la care surpriza va fi anunțată public, artistul a făcut un prim pas și a inclus România în programul turneului’ World Tour 2015′, anunțând astfel două concerte”, potrivit sursei citate.

„Nu e recunoștință mai mare pentru viața unui artist ca atunci când oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost și altă dată”, spune Julio Iglesias, potrivit comunicatului.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la București, cu prețuri cuprinse între 280 de lei și 550 de lei, vor fi puse în vânzare, începând de miercuri, 4 februarie, prin Eventim în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas și online prin www.eventim.ro. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata