Kate Middleton, desemnată de britanici femeia cel mai bine îmbrăcată

15

La 32 de ani, Kate Middleton, ducesă de Cambridge, câștigă în 2014 titlul de femeia cel mai bine îmbrăcată, decernat de internauții britanici, relatează lefigaro.fr.

Chiar și însărcinată cu al doilea copil, soția prințului William a fost aleasă în fruntea clasamentului eleganței într-un sondaj realizat de site-ul de produse cosmetice FeelUnique.com. Unui număr de 2.000 de britanici i s-a cerut să numească cea mai stilată personalitate din 2014 și coroana i-a revenit ducesei de Cambridge. Ea a fost urmată la mică distanță de creatoarea de modă și fostă membră a grupului Spice Girls Victoria Beckham, și, în ordine, de cântăreața Cheryl Fernandez-Versini și de actrița Emma Watson, laureată a prestigiosului British Style Award.

Kate Middleton este o apariție ce nu poate fi trecută cu vederea pe covorul roșu, la diferite manifestări, și în rochie de seară, dar și în tricou cu glugă. De când s-a căsătorit cu prințul William, în 2011, nu este prima oară că se regăsește pe prima treaptă a clasamentelor de stil, realizate la sfârșit de an. Deși a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în 2013 de site-ul Beauty Magazine, ducesa nu trebuie să se culce pe lauri fiindcă pentru 2015 se anunță o ascensiune rapidă a unei alte britanice, Amal Alamuddin, soția actorului George Clooney, încheie lefigaro.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata