Licitaţie deschisă pentru construirea unui centru de agrement în Năvodari, proiect în valoare de 25 de milioane de lei

Primăria Năvodari din județul Constanța organizează o licitație deschisă pentru construirea unui centru de agrement în orașul Năvodari, valoarea totală estimată a contractului fiind de 25,089 milioane de lei (fără TVA), potrivit anunțului postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice /SEAP/.

Proiectul necesită lucrări de construcții de centre de divertisment, construcții de piscine, lucrări de instalații electrice, de instalare de echipament de ventilație și lucrări de instalare de echipamente sanitare.

Centrul de agrement va fi situat pe trei nivele și subsol tehnic și va cuprinde bazine acoperite, zone de Wellness și electroterapie, zone de birouri, zonă rezervată cursurilor teoretice de scubadiving, sector de fitness și aerobic, dar și utilitățile aferente, etc. În exterior se propune realizarea unui spațiu verde propice relaxării, dar și zone pentru parcare.

Suprafața totală construită a ansamblului este 3.683 metri pătrați (mp), iar desfășurată de 6.480 mp. Investiția presupune și realizarea de terenuri de sport în suprafața totală de 2.461 mp, precum și parcaje în suprafața de 1.955 mp.

Din valoarea totală a contractului, circa 1,65 milioane de lei, fără TVA, reprezintă lucrări ‘diverse și neprevăzute’, respectiv 6,58% din valoarea totală estimată.

Fiecare ofertant trebuie să cuprindă în prețul total și suma alocată pentru ‘diverse și neprevăzute’, rezultată prin aplicarea procentului corespunzător la valoarea ofertei sale.

Potrivit anunțului, pentru atribuirea contractului se va lua în calcul prețul ofertei în proporție de 80% și 20% termenul de execuție a lucrării.

Cuantumul garanției de participare se situează la valoarea de 450.000 lei, iar perioada de valabilitate a acesteia este de 120 zile de la termenul-limită de depunere al ofertelor.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară 5 — ‘Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului’, Domeniul de intervenție 5.2. — Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea serviciilor turistice.

Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 20 august 2014, ora 8,30, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare — 25 august 2014, ora 8,30. Deschiderea ofertelor este programată pentru 26 august 2013, ora 8,30, la sala de ședințe a Primăriei orașului Năvodari. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata