LinkedIn a depăşit pragul de 300 de milioane de membri

11

Rețeaua socială profesională LinkedIn a anunțat vineri că a depășit pragul de 300 de milioane de membri, dintre care mai mult de jumătate provin din afara Statelor Unite ale Americii, informează AFP.

‘Chiar dacă este o etapă entuziasmantă, avem încă un drum lung de parcurs înainte de a ne atinge obiectivul de a crea oportunități economice pentru fiecare din cele 3,3 miliarde de lucrători din întreaga lume’, scrie într-o notă de blog vicepreședintele grupului, Deep Nishar. Pentru a atinge acest obiectiv, LinkedIn mizează pe dezvoltarea utilizării serviciilor sale prin intermediul tehnologiilor mobile.

‘Până la sfârșitul anului, conturile pe telefoane mobile vor reprezenta peste 50% din traficul nostru la nivel mondial. Deja, în circa 12 țări precum Costa Rica, Malaezia, Singapore, Suedia, Emiratele Arabe Uite și Marea Britanie, membrii noștri utilizează LinkedIn mai degrabă de pe telefoanele mobile decât de pe calculatoarele din birouri’, a spus Deep Nishar.

Având sediul în Silicon Valley, statul California, LinkedIn este prezentă în peste 200 de țări. În februarie, compania a lansat o versiune în limba chineză. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata