Louboutin oferă ojă asortată cu talpa pantofilor

Creatorul de pantofi Christian Louboutin oferă doamnelor posibilitatea de a asorta talpa roșie, simbol al încălțămintei purtând semnătura sa, cu un lac de unghii în aceeași nuanță, informează ziarul belgian ”Le Soir”, precizând că întreaga gamă Christian Louboutin Nail Colour se va găsi în magazine de la 1 septembrie.

Roșul Louboutin se distinge față de restul ojelor din această linie printr-un ambalaj special, cu un dop negru, lung de 20,5 cm, egal cu cel mai înalt toc imaginat de Louboutin pentru pantoful Ballerina Ultima. Recipientul va avea fațete asemănătoare cu cele ale unei pietre prețioase și va fi colorat într-o combinație de roșu aprins și în negru.

Deocamdată, acest produs poate fi achiziționat la prețul de 45 de euro, doar direct de pe pagina de internet a magazinelor Louboutin și de la anumite magazine. Cu mențiunea că lacul de unghii se cumpără de la raionul de pantofi și nu de la cel de produse cosmetice.

Oja ‘Roșu Louboutin’ beneficiază și de un clip de promovare deosebit, realizat de regizorul David Lynch. Aceasta este a doua ocazie în care originalul artist american — care este și compozitor, producător de film și scenarist — colaborează cu designerul francez. Anterior, pentru expoziția sa de la Fundația Cartier, cineastul i-a cerut creatorului de modă să creioneze un pantof pe care el l-a fotografiat într-o lumină specială.

Restul gamei de lacuri de unghii va cuprinde aproximativ 30 de variante grupate în trei familii: Nud, Negru și Pop.

Lacul de unghii a jucat un rol esențial în istoria mărcii Louboutin, întrucât ideea de a vopsi talpa pantofilor în roșu i-a venit faimosului creator când a văzut o asistentă care își colora unghiile cu ojă. ‘Prin gama Christian Louboutin Nail Colour, redau frumuseții unghiilor un produs care m-a inspirat mult în munca mea cu ani în urmă’, a declarat designerul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata