MedLife a investit 1,2 milioane euro într-o nouă clinică, deschisă la Iaşi

MedLife a inaugurat la Iaşi cea de-a doua hyperclinică din zona Moldovei, în urma unei investiţii de circa 1,2 milioane euro, din care peste 50% au reprezentat investiţii în echipamente şi aparatură medicală de ultimă generaţie. MedLife ajunge astfel la un numar de 11 clinici de mari dimensiuni în Bucureşti şi în ţară şi plănuieşte alte două noi deschideri până la finalul acestui an, în Cluj-Napoca şi Constanţa.

Desfăşurată pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, Hyperclinica MedLife Iaşi pune la dispoziţia pacienţilor servicii integrate de imagistică, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete. Clinica dispune de peste 20 de specialităţi medicale distribuite în cele 26 de cabinete medicale şi o sală de mici intervenţii chirurgicale.
Proiectul de investiţie a fost demarat în urmă cu cinci luni, sediul clinicii MedLife Iaşi fiind amenajat într-un imobil închiriat de pe strada Vasile Lupu nr. 78 (zona Tătăraşi).

„Decizia de a deschide o hyperclinică la Iaşi a avut la bază un fapt relevant pentru noi, şi anume acela că, spre deosebire de celelalte oraşe mari din ţară, Iaşul încă are o natalitate ridicată, iar judeţul Iaşi este unul dintre cele mai populate judeţe. În plus, Iaşul are medici bine pregătiţi, ceea ce nu găseşti uşor în alte părţi”, a subliniat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

În premieră pentru piaţa locală din Iaşi, medicii vor avea posibilitatea să vizualizeze istoricul medical al pacientului înainte de intrarea acestuia în cabinet, având astfel şansa să evalueze problemele de sănătate într-un cadru mult mai amplu şi să ofere soluţii medicale personalizate.

La rândul lor, pacienţii vor putea fi la curent oricând cu rezultatele analizelor medicale, investigaţiilor de imagistică precum şi ale tuturor indicaţiilor medicale prescrise în urma consultaţiilor, având astfel posiblitatea să îşi monitorizeze mult mai bine starea de sănătate.

„Suntem primul operator medical din Iaşi care pune la dispoziţia oricărui pacient beneficiar al serviciilor MedLife întregul istoric medical – acest lucru reprezintă un diferenţiator important pentru noi, dar mai ales este un beneficiu major pentru pacient, care poate să îşi urmărească starea de sănătate, iar în situaţia în care intervine o problemă medicală, are şanse mult mai mari  să primească un diagnostic informat şi diferenţiat, respectiv un tratament corespunzător, adaptat nevoilor acestuia”, a mai declarat Mihai Marcu.

În cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi activează o echipă de aproximativ 100 de angajaţi, formată din profesori, medici primari, asistente şi personal de suport, aflată sub coordonarea Prof. Dr. Nicolai Ianovici, medic primar neurochirurgie, Membru al Academiei Internaţionale de Medicină Legală şi Socială şi directorul medical al clinicii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata