Membrii grupului ABBA aveau haine atât de ţipătoare din motive fiscale

11

Un membru al legendarului grup suedez ABBA a făcut dezvăluiri neaşteptate în privinţa hainelor purtate de cei patru cântăreţi pe scenă.

În afară de piese de neuitat ca ‘Waterloo’, ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’ sau ‘Money, Money, Money’, membrii grupului ABBA s-au remarcat şi prin ţinute de scenă îndoielnice: rochii cu paiete, încălţăminte cu platformă înaltă, culori ţipătoare, relatează The Guardian.

Cu fiecare apariţie pe scenă, cei patru reinventau moda. În ‘The Official Photo Book’, carte publicată la 40 de ani de la apariţia televizată a grupului, la Eurovision, cu ‘Waterloo’, Bjorn Ulvaeus face dezvăluiri în privinţa alegerilor vestimentare ale formaţiei.

‘După umila mea părere, arătam ca nişte clovni atunci. Nimeni nu era mai prost îmbrăcat ca noi pe scenă’, scrie cântăreţul-chitarist. Suedezul mărturiseşte apoi că, dacă ABBA împingea atât de departe limita kitsch-ului, o făcea din motive fiscale.

Legea suedeză stipulează că preţul costumelor poate fi dedus din impozit, cu condiţia însă ca ţinutele să fie destul de excentrice ca să nu poată fi purtate în viaţa de zi cu zi. Este o lege pe care ABBA a ştiut să o folosească din plin în avantajul ei, încheie The Guardian. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata