Mercedes S500 Coupe, prezentat oficial în premieră naţională la ediţia 2014 a Salonului Auto Bucureşti

Automobilul de lux Mercedes S500 Coupe este prezentat oficial în premieră națională la ediția 2014 a Salonului Auto București /SAB/ & Accesorii, fiind considerat de observatorii pieței auto marea noutate a evenimentului.

Coupe-ul de lux de la Mercedes este disponibil în România din luna octombrie și au fost livrate deja clienților câteva exemplare, potrivit reprezentanților companiei Țiriac Auto. În configurația expusă la stand, în cadrul SAB, Mercedes S500 Coupe 4Matic costă 144.000 de euro (plus TVA).

‘Este cel mai exclusivist produs al lui Mercedes, poziționat peste clasa S, vine doar cu motorizările mari de la clasa S și prețul este puțin mai mare. Concurența, mai mult sau mai puțin directă, pe piața din România este reprezentată de seria 6 Gran Coupe de la BMW, coupe-ul de la Jaguar și Audi A7’, afirmă reprezentanții Țiriac Auto.

Salonul Auto București și Accesorii și-a deschis porțile joi, 23 octombrie, pentru pasionații industriei auto din România, care pot admira 26 de mărci cu peste 200 de modele auto și 19 premiere naționale. Până pe 2 noiembrie sunt expuse modele aparținând mărcilor Abarth, Adria, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Volkswagen.

În cadrul Salonului Auto București vizitatorii vor descoperi premiere naționale, precum Mercedes Clasa S Coupe, Mercedes CLS Facelift, Mitsubishi Outlander PHEV ? primul SUV 4×4 Plug-In Hibrid Electric din lume, noul Ford Mondeo, Jeep Cherokee, Kia Soul Ev, Peugeot 508, Citroen C4 Cactus, precum și oferte speciale pentru toate modelele expuse.

De asemenea, pe platforma exterioară sunt prezente peste 60 de modele de vehicule comerciale, printre care în premieră națională în România modelele utilitare de la Piaggio: Piaggio Ape, Piaggio Porter, Piaggio Porter Maxxi, Piaggio Maxxi echipare Pompieri/ISU.

Tot în cadrul spațiului special exterior, Țiriac Auto expune gama de autovehicule comerciale Mercedes-Benz (Citan, noul Vito, Sprinter) și Ford, de la noul Courier la noua familie Transit, precum și o gamă variată de autovehicule rulate.

Peste 100 de companii din industria auto sunt prezente la ediția 2014 a Salonului Auto București & Accesorii, deschis la Romaero Băneasa, organizat de Premium Expo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile /APIA/.

Potrivit organizatorilor, cele mai importante mărci și accesorii auto sunt expuse pe o suprafață de 21.000 de metri pătrați, în creștere cu 20% față de ediția din 2013. Programul de vizitare este zilnic, între orele 10,00 — 20,00, iar prețul unui bilet de intrare este de 20 lei, în timp ce parcarea costă 10 lei/zi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata