Mesajul care sperie şi autorităţile din România – VIDEO

„Sunt o ucraineanca, nativa din Kiev. Si acum sunt in Maidan, in partea centrala a orasului meu. Vreau sa stiti de ce mii de oameni din intreaga tara sunt pe strazi.

Exista un singur motiv: vor sa se elibereze din dictatura, vor sa scape de politicienii care lucreaza numai pentru ei, care sunt pregatiti sa traga, sa bata, sa raneasca oamenii doar ca sa isi salveze banii, doar ca sa isi salveze casele, doar ca sa isi salveze puterea.

Vreau ca oamenii care sunt aici, care au demnitate, care sunt curajosi, sa traiasca o viata normala. Suntem oameni civilizati, dar guvernantii nostri sunt barbari.

Aceasta nu este Uniunea Sovietica, vrem ca justitia noastra sa nu fie corupta, vrem sa fim liberi. Stiu ca poate maine nu vom mai avea telefon, nu vom mai avea conexiune la internet si vom fi singuri aici. Si poate politistii ne vor ucide unul cate unul, cand se va lasa intunericul aici.

De aceea va rog acum sa ne ajutati. Avem aceasta libertate in inimile noastre, avem aceasta libertate in mintile noastre, iar acum va rog sa construiti aceasta libertate in tara noastra.

Ne puteti ajuta doar spunand povestea aceasta prietenilor vostri, doar impartasind acest videoclip. Va rog, raspanditi-l. Vorbiti cu prietenii vostri, vorbiti cu familia voastra, vorbiti cu guvernul vostru si aratati ca ne sprijiniti.”

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica cel vechi spune

    Si poate sa-i sperie fiindca nu sunt mai buni decat cei din Ucraina. Destramarea Usl a dovedit, pentru a cata oara? ca nu le pasa de omul de pe strada care i-a adus la putere, nu le pasa ce crede el si ce asteapta el de la cei in care si-a investit increderea. De nu stiu cate ori am tot votat contra cuiva si nu pentru cineva asa cum ar fi fost normal. Circul politicianist la care asistam este ridicol dar si ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru societatea civila (care de fapt este inexistenta sau muta, simulacrul de onegeuri fiind orice dar nu societate civila) ca aceasta clasa politica nu ne reprezinta. Se reprezinta doar pe ea si gasca ei! Nici n-au asteptat decesul useelului si s-au si repezit sa inlocuiasca pe viu penelistii din sinecuri! Dar le este plina gura cu vorbe ca angajare pe baza de conpetenta, etc., etc…. Sa fim seriosi, cum a fost asa ramane! Sintagma omul potrivit la locul potrivit a devenit omul potrivit = baiat bun , de-al nostru si locul potrivit = sinecura cea mai banoasa. Poate spune cineva ca nu-i asa? Sa-l vad! Simulacrul de crestere economica unde a ajuns? Ca la omul de pe strada nu se simte! Cine are, are si mai mult! Va fi mai mult la furat! Baronii abia asteapta putrcelul cel gras.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata