Michael Flatley, creatorul Lord Of The Dance, aniversează 16 ani de când a intrat în Cartea Recordurilor

16

Creatorul Lord Of The Dance – Michael Flatley aniversează miercuri 16 ani de când intra în Cartea Recordurilor, doborându-şi propriul record pentru viteza de tatonare, informează un comunicat Project Events remis miercuri .

Prin realizarea a 35 de paşi de step pe secundă, Flatley şi-a depăşit propriul record, ce fusese stabilit în mai 1989, când realizase 28 de paşi pe secundă. Doi ani mai târziu, în 1991, Flatley era numit „una dintre comorile în viaţă ale Societăţii National Geographic, pentru măiestria unei forme de artă”, cea mai tânără persoană la acea vreme care a primit vreodată această distincţie.

Dansatorul care a revoluţionat lumea dansului irlandez prin stilul inedit de abordare a primit, de asemenea, recunoaşterea din partea Guinness Book şi în 1999 şi în 2000, fiind cel mai bine plătit dansator, câştigând 600.000 de dolari pe week-end şi având cea mai mare asigurare a picioarelor, de 40.000.000 de dolari.

Lord Of The Dance, cel mai de succes spectacol al lui Michael Flatley, va putea fi văzut la Bucureşti pe 14 martie, cu două reprezentanţii, de la ora 16,00 şi de la ora 20,00.

Biletele pentru spectacolul de la ora 20,00 sunt aproape sold-out iar pentru reprezentaţia de la ora 16,00, acestea se vând într-un ritm foarte accelerat, potrivit organizatorilor.

Biletele pentru ambele reprezentaţii pot fi achiziţionate de la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – staţia de metrou Unirii 1. Tichetele pot fi achiziţionate şi on line pe adresele biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro sau myticket.ro.  (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata