Ministerul Tineretului şi Sportului lansează „Târgul Naţional de Tabere” 2014

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Tabere și Agrement, va organiza, în incinta Complexului Sportiv Național Sala Polivalentă din București, în perioada 16 – 18 mai, ‘Târgul Național de Tabere’.

Potrivit unui comunicat de presă al MTS remis luni , la eveniment, Direcția Tabere și Agrement va prezenta, alături de Direcțiile Județene de Sport și Tineret, oferta completă a tuturor centrelor de agrement aflate în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, ce va conține atât oferte pentru sejururi naționale, cât și oferte internaționale, cât mai avantajoase și atractive pentru tineri.

‘Târgul Național de Tabere’ se organizează după o perioadă de pauză de 10 ani iar Direcția Tabere și Agrement îi așteaptă pe tineri și cu oferte pentru sejururi gratuite, tabere naționale, tematice și pentru cei din afara granițelor României.

„Ministerul Tineretului și Sportului își propune ca evenimentul să devină o tradiție și să îi poată susține pe tineri pentru o educație aleasă”, se arată în comunicat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata