Ministrul Transporturilor: Ne aşteptăm ca undeva la sfârşitul anului să avem între 75 şi 80 şi ceva de kilometri de autostradă predaţi

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, estimează că până la sfârşitul acestui an ar putea fi predaţi aproximativ 80 de kilometri de autostradă de pe sectoarele Sebeş – Turda, Lugoj – Deva şi Bucureşti – Ploieşti.

„M-am ferit în permanenţă să raportez un număr de kilometri sau să promit un număr de kilometri pentru că, de obicei, pe mandate lungi se poate face acest lucru, în momentul când îţi planifici nişte lucruri în anul unul, doi, şi începi să vezi rezultate în anii trei şi patru. În cazul nostru, când avem un mandat limitat, de un an, m-am ferit pentru că ar fi un fel de asumare a unor lucruri deja realizate de ceilalţi din urmă. Pentru ca opinia publică să fie totuşi informată, avem nişte kilometri care sunt acum susceptibili de a fi predaţi. Este vorba despre sectoarele de pe Sebeş Turda, de pe sectoarele III şi IV, şi este vorba şi despre sectoarele III şi IV de pe Lugoj-Deva”, a menţionat Dan Costescu joi într-o dezbatere pe tema Master-planului în transporturi, organizată de Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaţilor.

Potrivit ministrului Transporturilor, la aceştia se adaugă alţi kilometri de pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, urmând ca „undeva, la sfârşitul anului”, să poată fi predaţi, în total, între 75 şi 80 şi ceva de kilometri de autostradă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata