Noi recorduri Guinness: cea mai lungă limbă, cel mai mare fan James Bond…

O limbă lungă de 10 centimetri, cel mai mare fan al filmelor din seria James Bond sau cea mai lungă săritură a unei pisici figurează în ediția din 2015 a Cărții Recordurilor, care își aniversează miercuri 60 de ani de existență cu o nouă apariție în librării, informează miercuri AFP.

Această carte aniversară reunește ultimele recorduri și cuprinde o retrospectivă a celor mai remarcabile performanțe din acești 60 de ani. Spre exemplu, Nick Stoeberl a intrat anul acesta în Cartea Recordurilor cu limba sa de 10,1 centimetri, cea mai lungă din lume.

În Japonia, excentrica Akiko Obata și-a umplut apartamentul cu peste 8.000 de fructe și alimente de plastic, în timp ce în Marea Britanie, londonezul Yannick Read a construit cea mai mică rulotă din lume. Deși măsoară mai puțin de 2,4 metri, rulota este echipată cu tot ce-i trebuie: pat, bar și o chicinetă pentru a pregăti ceaiul, of course!
De asemenea, cinefilul Nick Bennett este deținătorul celei mai mari colecții de obiecte legate de filmele din seria James Bond, reunind 12.463 de obiecte, în timp ce Alley, o pisică americană, a intrat în Cartea Recordurilor pentru săritura sa de 1,83 metri, cea mai lungă din istorie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata