Nora lui Virgil Măgureanu susţine că a fost agresată de soţ şi ameninţată de socri

Alina Măgureanu, nora fostului director SRI Virgil Măgureanu, împotriva căruia a depus o plângere la DNA, a afirmat luni, 26 octombrie, că a fost agresată de soț și a fost amenințată de socri, dar sesizările pe care le-a formulat nu ar fi fost soluționate de instituțiile abilitate.

„Plângerile sunt nenumărate, sunt plângeri pentru violență domestică împotriva lui Marian Măgureanu (soțul — n.r.), sunt plângeri de intimidare, de amenințare împotriva soților Măgureanu și sunt plângeri pentru fapte de corupție pe care sunt nevoită să le fac publice, pentru că vrem să se termine cu corupția în țara aceasta. (…) Sunt plângeri referitoare la niște amenințări, la niște sechestrări de acte de firmă, sunt foarte multe plângeri, (…) am foarte multe dosare pe rol și de un an mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate, cu secțiile de poliție. (…) Sper să se facă dreptate, sper să se respecte litera legii, sunt foarte supărată pe legea din România și pe cei care reprezintă legea.

Am încredere în schimb în DNA, pentru că am văzut că în nenumărate situații și-a făcut treaba. Sper să fiu și eu printre cei care beneficiază de atenția dânșilor”, a declarat Alina Măgureanu, pentru B1 TV, la ieșirea din sediul Poliției Sectorului 1, unde ar fi depus mai multe plângeri.

Femeia nu a vrut să precizeze ce anume a sesizat la DNA, motivând că nu dorește să încalce vreo procedură, însă întrebată ce înțelege prin fapte de corupție a răspuns: „trafic de influență, dare de mită, luare de mită”.

„Îmi asum (…) și aceste lucruri le voi face publice. (…) Nu pot deocamdată să dau detalii. (…) Mie mi s-a demonstrat că această familie Măgureanu reprezintă legea până în momentul acesta și pot să aduc și probe. Oricum, am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun”, a afirmat Alina Măgureanu.

Nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu s-a prezentat luni la sediul DNA, ea declarând că a venit să depună o plângere penală împotriva acestuia.

Alina Măgureanu a spus că vine în fața procurorilor în calitate de parte vătămată, fiindu-i afectate „toate interesele” de către „domnul Virgil Măgureanu și familia”. Ea a adăugat că acuzațiile sunt „de corupție” și „foarte grave”.

Întrebată de jurnaliști dacă Virgil Măgureanu este urmărit penal, ea a precizat că nu știe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata