O tânără a umblat dezbrăcată prin Manhattan fără să fie remarcată de nimeni – VIDEO

O tânără căreia i-a fost realizat un body painting în partea de jos a corpului, sub forma unei perechi de jeanși mulați, a umblat practic în bikini pe străzile din Manhattan (New York) fără să remarce nimeni că este pe jumătate dezbrăcată, informează luni ziarul La Vanguardia.

Filmulețul a fost postat pe internet și a devenit un fenomen viral. În videoclip, top-modelul Leah Jung este văzută plimbându-se prin Manhattan, dezbrăcată de la brâu în jos, fără să atragă totuși privirile trecătorilor. Trucul: un foarte realist body painting reprezentând o pereche de jeanși cu care pare îmbrăcată tânăra.

Pictura a fost realizată în mare detaliu de The Body of Art, iar videoclipul postat săptămâna trecută pe internet a depășit un milion de vizionări. Leah Jung se plimbă prin Times Square și mănâncă la un McDonald’s. Ea intră chiar într-un magazin și întreabă o vânzătoare de unde poate cumpăra o pereche de jeanși precum cei pe care îi poartă. „Încercați la demisol”, i-a răspuns vânzătoarea.

Și totuși cineva și-a dat seama. Când Leah a scos bani de la bancomat, în preajma căruia se afla un grup de persoane, cineva i-a făcut o poză din spate. Tânăra își dă seama și când se întoarce individul izbucnește în râs.

Un experiment similar a avut loc, la începutul anului în nordul Franței, unde o femeie a umblat pe stradă doar în tanga și o pereche de jeanși vopsiți. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata