Pasagerii CFR pot călători cu tarife reduse prin oferta Minigrup 2-5

Pasagerii CFR au posibilitatea de a călători la tarife reduse cu 25% cu oferta ‘Minigrup 2-5’, se arată într-un comunicat al Societății de Transport Feroviar de Călători CFR Călători.

În acest sezon estival, Trenurile Soarelui asigură legături din toată țara către mare. Pentru călătoriile în grup, CFR recomandă oferta Minigrup 2-5 cu reduceri de până la 25% din tariful transport. În cadrul acestei oferte, tinerii de până la 18 ani beneficiază de 50% reducere față de tariful plătit de un adult. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

Oferta este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puțin vineri, duminică și în ziua plecării trenului.

Pasagerii au la îndemâna și alte reduceri importante din tariful de transport pentru destinații interne, precum 10% la călătoria dus-întors; între 15% și 25% la cumpărarea cu anticipație; 25% prin Cardul Tren Plus; 35% la tren IR și de 50% la tren R cu oferta Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică). Călătorii CFR pot beneficia de reduceri cuprinse între 15% și 35% cu ‘Biletul de weekend’ și între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur. Pentru grupuri de peste 20 de persoane, reducerile sunt de până la 35%. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata