Pasagerii unui avion, nevoiţi să împingă aparatul de zbor pentru a-l ajuta să decoleze – VIDEO

Pasagerii unui avion au fost nevoiți, marțea aceasta, să împingă aparatul de zbor pentru ca acesta să poată decola, trenul său de aterizare fiind înghețat din cauza temperaturilor glaciale înregistrate pe aeroportul micului oraș Igarka din Siberia, informează AFP.

Potrivit Parchetului General al Rusiei, în condițiile în care sistemul de frânare al avionului era înghețat, remorcherul nu a putut să tragă avionul până la pista de decolare.

‘Pasagerii aflați la bord au coborât din avion și au început să-l împingă pe pistă’, a precizat, într-un comunicat, Departamentul pentru transporturi al Parchetului General.

În imaginile video filmate de unul dintre pasageri și postate pe internet pot fi văzuți circa 20 de oameni, înfofoliți în haine groase, care împing un avion Tupolev 134 pe pistă, o uriașă întindere de gheață luminată de un soare aflat la asfințit.

Miercuri în Igarka se înregistrau—40 grade Celsius, precizează AFP.

Avionul, care aparține companiei Katekavia și care transporta în total 81 de persoane, a ajuns la Krasnodar, situat la circa 3 ore de zbor în centrul Siberiei, fără prea mare întârziere.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata