Percheziţii în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal

Poliţiştii Capitalei efectuează luni, 7 aprilie, 11 percheziţii şi vor aduce şapte persoane la audieri într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal, cu un prejudiciu estimat la 3 milioane de euro.

„Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Din informaţiile obţinute până în acest moment, se pare că, în perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi săvârşit infracţiuni în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti remis luni.

Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, efectuează cele 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, printre adresele vizate numărându-se, potrivit unor surse, sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata