Peste 1.600 de participanţi la Congresul Naţional de Farmacie

Peste 1.600 de specialiști din țară și străinătate s-au întâlnit la Iași pentru a lua parte la lucrările celei de-a 15-a ediții a Congresului Național de Farmacie, eveniment organizat o dată la 4 ani.
Monica Hancianu, președintele comitetului de organizare a manifestării, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că pentru specialiștii din domeniul farmaceutic manifestarea reprezintă o oportunitate de prezentare a contribuțiilor științifice originale și de promovare a interdisciplinarității și a schimbului de idei.

„Ne trebuie o cultură a calității. Trebuie să ne aliniem standardelor de calitate impuse pe plan mondial”, a spus la rândul prof.univ.dr. Constantin Mircioiu, președintele CNFR 2014.

În cele patru zile ale evenimentului, participanții au posibilitatea să participe la simpozioane și conferințe ce dezbat probleme privind „viziunile și inovațiile în practica farmaceutică”, să evidențieze eforturile de realizare a noi medicamente, de noi forme farmaceutice. Totodată, se vor purta discuții privind abordarea de noi soluții terapeutice pentru a putea fi cât mai eficiente și sustenabile într-o societate în continuă evoluție, în care fiecare persoană dorește să-și păstreze un standard cât mai ridicat al sănătății. (AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata