Pompierii români, campioni în America: 41 de medalii, la cea mai mare competiţie sportivă destinată pompierilor şi poliţiştilor

14

Pompierii români au obținut 41 de medalii, dintre care 13 de aur, 19 de argint și 9 de bronz, la cea mai mare competiție sportivă bianuală destinată pompierilor și polițiștilor din lume, desfășurată la Fairfax, Statele Unite ale Americii, între 26 iunie și 5 iulie.

„Competiția a reunit peste 10.000 de sportivi din 63 de țări, printre ei regăsindu-se și 15 reprezentanți ai pompierilor români, membri ai Asociației Sportive a Pompierilor din România”, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), remis marți.

Pompierii români au cucerit medalii la atletism, înot, tir cu arcul, canotaj, lupte greco-romane, lupte libere, taekwondo, judo, aruncarea ciocanului, tenis de masă și de câmp.

Printre cei care au obținut rezultate foarte bune se numără Daniela Soare (ISU Timiș), care a obținut șapte medalii la atletism, dintre care trei medalii de aur și patru medalii de argint, și Lavinia Brebu (ISU Mehedinți), care a obținut șase medalii la înot, respectiv două medalii de aur, două medalii de argint și două de bronz.

„Rezultatele obținute de colegii noștri demonstrează încă o dată că latura sportivă completează suita calităților pe care aceștia le dețin: curaj, devotament și onoare”, se arată în comunicatul IGSU. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: igsu.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata