Ponta: Ca lider politic voi face totul ca jurnaliştii Antena 3 să-şi poată desfăşura activitatea

Premierul Victor Ponta a precizat vineri că a luat act de decizia CAB în dosarul ICA și a dat asigurări că în calitate de lider politic va face tot ce stă în puterile sale ca jurnaliștii Antena 3 să-și poată desfășura activitatea profesională.

„Am luat act de decizia Curții de Apel București. Nu comentez sentințe în cauze penale, dar vreau să asigur pe toată lumea că, atât timp cât voi fi lider politic și cetățean al României, sunt obligat să fac tot ce stă în puterile mele pentru ca jurnaliștii Antena 3/Antena 1 și toți jurnaliștii din țara noastră, indiferent de politica lor editorială, să-și poată desfășura activitatea conform dreptului constituțional la libera exprimare și independența presei”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Prim-ministrul a adăugat că „dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnați” este convins că „o țară liberă poate exista doar dacă există și o presă liberă”.

„Alături de milioane de alți români doresc și cred că mulți ani de acum înainte ‘Antena 3 va fi aici’!”, a punctat Ponta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata