Ponta despre cazul Nana: Ceea ce au găsit acolo este îngrozitor din punct de vedere legal

Prim ministrul Victor Ponta a declarat, luni seară, 7 aprilie, la Antena 3, că ceea ce a descoperit Corpul de Control al primului ministru în legătură cu afacerea Nana este ‘îngrozitor’, fiind vorba despre ‘un lung şir de retrocedări ilegale’.

‘Ceea ce au găsit acolo este îngrozitor din punct de vedere legal. Aproape 80% din terenuri sunt returnate ilegal. Veţi vedea cu documente oficiale că practic tot ce este la Nana, din momentul în care acele terenuri s-au dat unor aşa zişi proprietari până la momentul în care au ajuns la o firmă italienească care nu mai există din 2012, dar care în 2013 a vândut terenurile comasate, toate sunt infracţiuni’, a afirmat Victor Ponta.

El a arătat că este vorba despre ‘un lung şir de retrocedări ilegale’ al căror beneficiar final a fost, în 2013, preşedintele Traian Băsescu.

Prim ministrul a anunţat că marţi va trimite raportul Corpului de Control la Comisia Parlamentară. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Gigel spune

    Chiar daca obtinerea creditului de care I. Basescu este discutabila ,cumpararea a fost legala , indiferent ce s-a intamplat la retrocedare . Cam asa a fost in toata tara . N-are decat guvernul sa sesizeze Parchetul si sa se sanctioneze vinovatii insa tare ma tem ca pe filiera sunt si o gramada de pesedisti si treaba va ramane ca-n tren .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata