Ponta, despre concluziile din Comisia Nana: În mod sigur, va fi un dosar penal

Premierul Victor Ponta a declarat marți, 15 aprilie, cu privire la concluziile referitoare la terenurile care fac obiectul Comisiei de anchetă „Nana”, că acestea au fost transmise deja la DNA.

„Le-am transmis mai departe către DNA, le trimitem şi către Comisia de anchetă şi presei. În mod sigur, din acest moment va fi un dosar penal şi sunt convins că la un moment dat, cei care au participat la acele retrocedări ilegale — cred că unul dintre ei e fostul ministru Fuia (n.r.fostul ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Stelian Fuia). Știu că domnia sa e cercetat de vreo cinci — şase ani, şi în felul acesta vrem să ajutăm organele de anchetă ca după foarte mulți ani să poată să stabilească dacă a făcut sau nu ceva domnul Fuia, cât era acolo”, a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului.

Guvernul va sesiza DNA în legătură cu trecerea unei suprafețe de teren din domeniul public al statului şi administrarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea în domeniul privat al oraşului Fundulea, informează un comunicat al Executivului remis marți. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata