Ponta: După 25 mai anunţ dacă voi candida la prezidenţiale

Premierul Victor Ponta, președintele PSD, a declarat joi seară, la Antena 3, că după alegerile europarlamentare din 25 mai va anunța dacă va candida la alegerile prezidențiale.

Întrebat dacă va candida pentru funcția de președinte al României, Ponta a replicat: „Nu știu, dar după 25 mai o să vă spun”, adăugând că va lua o decizie în funcție de refacerea sau nu a USL-ului. „Dacă se reface USL-ul, una din funcțiile de președinte sau prim-ministru va fi a PSD-ului, una a PNL-ului. Depinde de ceea ce vor decide colegii liberali după 25 mai. Prima mea opțiune este să refacem USL-ul. Dacă nu, evident vom avea un candidat”, a precizat Ponta.

Prim-ministrul a adăugat că și-ar dori ca actualul președinte al PNL, Crin Antonescu, să fie de acord cu refacerea alianței, dar a admis că acest lucru este puțin probabil, apreciind că Antonescu „e prea orgolios”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
2 Comentarii
  1. K2 spune

    bai Ponta, nu este problema sa vrei tu, baronii tai te vor la Cotroceni ca sa scape de tine, adica sa poata fura mai mult pe viitor. Nu ca acum nu ar face-o. Ai avut destule derapaje in acesti doi ani si nu esti facut pentru functii importante in stat. Poate cel mult sa fii membru de partid. In doi ani nu ai facu nimic pentru aceasta tara (probabil nici nu sti), ci dai inainte toata ziua cu lupta impotriva „regimului Basescu”, de parca am fi inainte de ’89. Altceva nu stii, din pacate. Din pacate Romania se scufunda, daca nu cumva este scufundata deja si noi, romanii, nu ne dam seama. Sa pui taxe, sa scumpesti carburantii, este foarte usor, oricine poate face acest lucru, chiar si un simplu absolvent de liceu (si chiar fara bac luat). Basescu va termina mandatul si te intreb: cu cine dracu te mai lupti atunci? Ce ne mai bagi pe gat? Sa fim seriosi. Veti avea mari surprize la vot, si la europarlamentare si la prezidentiale. Toti sunteti o adunatura de hoti. Va protejati hotii in parlament cand se cere ridicarea imunitatii pentru anchetare lui x sau y.

  2. K2 spune

    ….si inca ceva: chiar daca vei candida, tot nu vei obtine 50%+1 din voturi. Romanii nu au nevoie de un presedinte plagiator, un presedinte aparator al penalilor Duicu, Mazare, Constantinescu, Cosma, et., nu au nevoie de un presedinte care fuge din tara cand vine Victoria Nulland. Din moment ce esti aparatorul lor in public, inseamna ca au cotizat si la tine la partid, asta vazandu-se din donatiile baronului Duicu. Aparandu-i in public esti complicele lor, facand de rusine profesia de procuror, din care te tragi si tu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata