Ponta le urează de Florii şi celor cu numele „Crin”, adăugând că nu înţelege uşurinţa cu care îşi schimbă culoarea

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă, într-un mesaj postat duminică pe Facebook, că de Florii le urează toate cele bune şi celor cu numele de „Crin”, adăugând însă că e imposibil de înţeles „uşurinţa” cu care îşi schimbă, rapid şi neaşteptat, culoarea din alb în negru, în funcţie de locul în care se află.

„Și celor cu numele de ‘Crin’ le urez sincer toate cele bune! (Chiar dacă tuturor ne este imposibil să înţelegem uşurinţa cu care, rapid şi neaşteptat, îşi schimbă culoarea din alb în negru, în funcţie de locul şi contextul în care se află. Aşa o fi soiul lor!)”, afirmă Ponta în mesajul său.

„Tuturor celor care azi, de Florii, îşi serbează numele — le urez sănătate, linişte şi fericire!”, şi-a început premierul mesajul pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

Totodată, şeful Executivului le-a mulţumit celor care l-au felicitat cu ocazia acestei sărbători. „Deşi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat în ultimul timp tot felul de ‘prieteni’), cred că este un nume foarte frumos şi le mulţumesc celor care mi-au transmis felicitări. şi o să mă sărbătoresc cu plăcere alături de ‘florile’ din poză!”, a scris premierul în mesajul ilustrat cu o fotografie în care soţia sa, Daciana Sârbu şi fiica sa, Irina, sunt înconjurate de trandafiri. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata