Premierul Ponta: În noiembrie vom avea cel mai frumos Teatru Naţional din Europa

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, 1 august, la finalul vizitei pe șantierul de la TNB, că în noiembrie la București va fi cel mai frumos Teatru Național din Europa.

„Am încredere în ceea ce mi-a spus domnul Caramitru că va fi cel mai frumos Teatru Național din Europa și cred că asta este o mare mândrie pentru București și pentru România. M-am asigurat că există toate resursele necesare pentru ca să fie finalizate lucrările și pentru ca până la sfârșitul anului și partea de personal a TNB să poată fi asigurată”, a afirmat Ponta.

El a adăugat că așteaptă „cu mare bucurie ca bucureștean și ca român” finalizarea lucrărilor „undeva în luna noiembrie”.

Prim-ministrul a adăugat că i se pare „o idee extraordinară” faptul că TNB „nu va fi doar clădirea în care de la ora 18,00 încep să vină oamenii și la 22,00 pleacă, ci o clădire multifuncțională”.

„În același timp, trebuie finalizate lucrările de modernizare la Opera română și construcția Operetei. Vreau spun că mă bucur că niște proiecte începute în urmă cu trei, doi, patru ani le putem realiza, că, mai ales pentru generațiile noi, pentru tinerii care vor să meargă la teatru, vor să meargă la operă condițiile vor fi mult mai bune”, a punctat Ponta. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata