Preşedintele Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, reţinut de procurorii DNA

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, a fost reţinut în noaptea de marţi spre miercuri de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită.

El va fi prezentat pentru arestare preventivă pentru 30 de zile la Curtea de Apel Bucureşti.

Preşedintele CCIR a fost ridicat marţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită. Surse judiciare au declarat că Vlasov a pretins un milion de euro „ca să aranjeze un proces”. El a fost prins în flagrant marţi când primea prima tranşă de bani, respectiv 200.000 de euro.

Șeful CCIR este acuzat de trafic de influenţă. După cum au precizat  surse judiciare, intervenţia promisă de către Vlasov era pentru un dosar aflat la Curtea de Arbitraj, unde fiica sa Vanda Vlasov este prim-vicepreşedinte. El a promis că-şi va folosi influenţa pentru a obţine o soluţie favorabilă în cadrul acestui dosar, care îl viza pe denunţător.

După ce a fost prins în flagrant, Vlasov a ost dus la sediul DNA din Bucureşti pentru a fi audiat. La audieri a fost adus şi complicele lui, respectiv şoferul acestuia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata