Primele fotografii de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt, în revistele People şi Hello!

Primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt, apărute în edițiile din această săptămână ale revistelor People și Hello!, o înfățișează pe celebra actriță într-o rochie albă de mireasă de nuntă și alături de întreaga familie, relatează site-ul toofab.com.

Vedeta poartă o rochie de satin alb semnată de Luigi Massi de la Versace, împodobită, la fel ca și voalul, cu desenele celor șase copii, cusute pe material.

„A fost o zi atât de specială, în care să ne bucurăm alături de copiii noștri, și un moment foarte fericit pentru familia noastră”, a declarat actrița.

La ceremonia desfășurată la 23 august la castelul Mirvaval, deținut de cuplu în Franța, Maddox, Pax și Knox au purtat costume asortate. Shiloh a avut o ținută asemănătoare, cu pantaloni scurți și pălărie, în timp ce Vivienne a ales o rochie din propria garderobă, iar Zahara una semnată de un prieten de familie.

Cei doi băieți mai mari au însoțit-o pe mama lor la altar, în timp ce Zahara și Vivienne s-au ocupat de flori, iar Knox și Shiloh au purtat verighetele. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata