Primul parc acvatic gonflabil din România se deschide pe lacul Mogoşoaia

Primul parc acvatic gonflabil din România, Acvamania, se deschide sâmbătă, 26 iulie,  pe lacul Mogoșoaia, cu acces din Parcul Central.

Organizatorii au pregătit pentru vizitatori de la modele gonflabile de trambuline, catapulte și tobogane, până la caiace, hidrobiciclete și scutere submersibile, în încercarea de a atrage publicul spre sport și mișcare.

„Acvamania este un concept unic, pentru că are extrem de multe elemente de atracție ce îmbină sportul cu distracția, pentru că în afara parcului pe care îl avem făcut din modele gonflabile, unde se găsesc piste de alergare, trambuline, catapulte, tobogane, există și o parte în care clienții noștri pot intra pe apă folosind caiace, canoe, stand up paddle — care este un sport foarte la modă anul acesta—, hidrobiciclete sau scutere submersibile. Vizitatorii pot să ia chiar și lecții de sailing, fiindcă avem chiar și un catamaran”, a declarat  Emilia Câmpeanu, organizatorul parcului acvatic.

Ea a precizat că a beneficiat de sprijinul Primăriei Mogoșoaia, care a permis folosirea spațiului verde din jurul parcului acvatic pentru plajă, totul fiind organizat în acest sens.

„Oricine poate veni și sta cu cearceaf sau rogojină pe spațiul verde, mai ales că Primăria Mogoșoaia ne-a sprijinit în totalitate. Avem aici tot spațiul verde, avem foarte mulți colaci pe care îi folosim ca scaune, se poate face plajă, se poate face orice și pentru asta nu trebuie să se plătească”, a mai spus Emilia Câmpeanu.

Prețurile pentru o oră cu oricare dintre elementele prezente în parcul acvatic nu depășesc 30 de lei, acestea fiind promoționale în primul an, au anunțat organizatorii. Pentru cei care doresc să meargă mai des există variante de abonamente pe ore sau pe zile ori variante personalizate.

Emilia Câmpeanu i-a asigurat pe toți cei care doresc să meargă să facă baie în lacul Mogoșoaia că există „un certificat de îmbăiere emis de autorități” iar Primăria Mogoșoaia „și-a luat toate măsurile de siguranță” că sunt îndeplinite „toate normele pentru a le oferi chiar cele mai bune standarde vizitatorilor”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata