Producătorii din Napoli vor să facă un festival al pizzei la Braşov, în Piaţa Sfatului

Asociaţia Producătorilor de Pizza din Napoli (Italia) a solicitat Primăriei Braşov să le pună la dispoziţie un loc în municipiu pentru a organiza un festival al pizzei în luna august, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Răzvan Popa.

„Au depus deja solicitarea. În principiu suntem de acord pentru că aşa ceva nu cred că s-a mai organizat în România. Este vorba de 10 zile pentru care ei au solicitat să li se pună la dispoziţie un loc pe domeniul public, în Piaţa Sfatului. Vom vedea dacă rămâne Piaţa Sfatului sau alt loc. Pentru Braşov este un lucru inedit şi cred că putem oferi ceva deosebit braşovenilor şi turiştilor în luna august, o lună a concediilor. Nu au cerut nimic în plus, decât un loc pe domeniul public, pentru care vor plăti şi taxa de ocupare a acestuia”, a spus viceprimarul.

Edilul a mai precizat că Asociaţia Producătorilor de Pizza din Napoli, oraşul în care s-a înfiinţat prima pizzerie din lume, nu are deschisă deocamdată nicio firmă de profil în România şi vor doar să promoveze acest produs culinar în ţara noastră. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata