Proiectul Phoenix Residence

Phoenix Residence rezprezintă un proiect imobiliar de o mare grandoare ce dorește a satisface cerințele clienților prin apartamente cu 2 și 3 camere, la prețuri avantajoase și cu facilități multipe. Este situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă rezidențială nouă, având acces rapid spre centrele comerciale, autostradă, centură și mijloace de transport.

Numele complexului asociat cu pasărea mitică Phoenix ce renaște din propria-i cenușă nu este întâmplător. Îi vizează pe oamenii care vor să își schimbe standardul de viață într-unul mai bun, înconjurat de spații verzi și fără a fi deranjați de vecini. Asta oferă Phoenix Residence în zona de nord a Bucureștiului: un nou început.

Apartamentele din zona de nord bucureșteană ce aparțin proiectului Phoenix Residence au următoarele facilități: construcție din cărămidă, structură de beton, cotă indiviză teren, amenajare parcări și drumuri, locuri de joacă, ușă exterioară metalică și uși interioare de la firme celebre, loc de parcare inclus, centrală termică proprie și foarte multe altele. Veți avea chiar posibilitatea de a vă alege finisajele.

Majoritatea clienților ce preferă apartamentele din zona de nord sunt tineri. Aceștia preferă imobilele noi pentru un nou început iar zona aceasta curată și organizată le oferă o viață de familie liniștită și confortabilă. Blocurile nu sunt înalte, regimul lor de înălțime fiind parter + 2 etaje + mansardă iar apartamentele sunt dispun de suprafețe generoase și compartimentări optime. Pe site-ul lor www.phoenixresidence.ro puteți vizualiza schițele apartamentelor pentru a vă face o părere despre compartimentarea acestora.

Veți avea acces la cele mai avantajoase soluții de finanțare, beneficiind chiar de o ofertă personalizată din partea unui consultant al Departamentului de vânzări directe ce vă va consilia pentru alegerea celei mai potrivite variante de achiziție și de creditare.

În ultimii ani, veniturile românilor au mai crescut și, impllicit, crește și dorința oamenilor de a-și depăși condiția. Fie că locuiți într-un apartament vechi și vreți o schimbare, sunteți tineri la început de drum și vă căutați locuința ideală pentru întemeierea unei familii sau nu mai vreți să locuiți cu părinții, Phoenix Residence este o alegere corectă. Există un raport calitate-preț excelent, zona este liniștită, departe de aglomerația urbană și totuși cu acces către centrele comerciale și nu numai, iar facilitățile sunt mai mult decât satisfăcătoare. Zona de nord este în plină ascensiune și vă puteți gândi la această achiziție ca la o investiție pe termen lung. Foarte multe companii multtinaționale au sediul în clădirile de birouri din această zona, semn că zona de nord prezintă mare potențial și pe segmentul business.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata