Propuneri pentru 2015

2

La fiecare început de an – sunt importante INTENTIILE de începere ale anului – care polarizează şi atrag după ele REALITATEA – aşa cum o creăm fiecare dintre noi, zi după zi.

Vă propun două directii pentru 2015:

1) Curăţenia corpului – curăţenia celulelor corpului

Procesul de detoxifiere prin dietă şi prin măsurile strategiei 5D (dietă, detoxifiere, detaşare, decizie şi deschidere) este unul de ”curăţenie” a reziduurilor organismului, la toate nivelele.

Vă spuneam în cartea Sănătate 5D – că am aflat cu uimire că procesul de vindecare nu este unul ”de reparare” a defectelor ”maşinii” corpului omenesc, ci unul de ”curăţenie” a mizeriilor depuse ca urmare a erorilor de folosire a corpului omenesc.

Cu alte cuvinte – terapeuţii care îi ghidează pe pacienţi nu sunt precum instalatorii – care identifică unde sunt defecţiunile în corp şi înlocuiesc piesele defecte cu altele sănătoase – ci sunt precum ”gunoierii” care indică din ce locuri trebuie îndepărtate mizeriile depuse – indicând şi comportamentele eronate care au dus la acumularea reziduurilor.

Suntem ”femei de serviciu” – NU instalatori – în munca de detoxifiere – pe care fiecare o realizăm zi de zi, cu propriul organism.

Domnul Matt Kahn, un mistic contemporan, ne povesteşte în interviul său detalii despre ”curăţarea” memoriei celulare – un proces despre care am aflat şi noi în ultimii ani ai procesului de detoxifiere – prin propriile trăiri şi propriile experienţe.

Curăţarea ”memoriei celulare” se întâmplă în fiecare zi – mai ales dacă o intenţionezi! Şi atragi spre tine o situaţie care reflectă o lume de posibilităţi bazată pe sistemul tău de credinţe.

Iar sistemul tău nervos declanşează impulsuri care duc la eliminarea memoriilor celulare învechite, care nu te mai servesc.

Emoţiile pe care le simţi în corp (şi care sunt provocate de situaţii exterioare, dar pe care tot tu ”le-ai atras”) sunt ”tema” amintirilor eliberate de câmpul tău energetic.

Te grăbeşti şi cineva de la coadă, la magazin, stă la vorbe cu casiera. Te enervezi şi apare o emoţie negativă (frustrare, furie, iritabilitate).

Crezi că este o ”reacţie normală” la situaţie – dar de fapt – nu este decât ”o eliberare” a unei ”memorii celulare”. Corpul îşi aminteşte de alte situaţii, în care dacă ”ai fost blocat” de cineva sau ceva – sau dacă ai fost întârziat – ai pierdut ceva.

Şi ”eliberezi” acea amintire celulară prin reacţia pe care o ai.

Eliberând (adică trăind acea emoţie, acceptând-o şi NU luptând cu ea sau neapărând manifestând-o), se creează un spaţiu. Chiar dacă este o persoană sau situaţie care a declanşat aparent această eliberare, sau chiar dacă ne auto-blamăm pentru că am reacţionat (şi ni se pare un comportament spiritual necorespunzător) – este important să nu umplem spaţiul creat cu alte mizerii!!

Pentru că Universul va crea o altă situaţie, care să declanşeze un alt process de curăţenie emoţională şi de memorie celulară (seamănă exact cu procesul de detoxifiere fizic!!!).

Tot ciclul se va repeta iar şi iar şi iar – până când celulele noastre se vor ”curăţa” de tot balastul acumulat în experienţele cotidiene.

Zilnic, fiecare din noi ”curăţăm” atât de multe amintiri celulare, astfel încât, atunci când reacţionăm, apare un moment de vindecare celulară,

FIECARE REACŢIE ESTE UN MOMENT DE VINDECARE CELULARĂ.

Orice situaţie care se manifestă în exterior, este doar declanşatorul începerii eliminării amintirilor celulare.

Toate emoţiile trăite, mai ales cele negative – sunt EMOŢIILE CARE SE ELIMINĂ – care pleacă dinspre noi!

SIMŢIŢI ORICE ESTE NEVOIE SĂ SIMŢIŢI!

PERMITEŢI-VĂ SĂ GÂNDIŢI DIFERIT DESPRE REACŢIILE PE CARE LE AVEŢI.

Nu se pune problema ”să nu reacţionaţi”. Ci mai degrabă – să vă schimbaţi relaţia cu reacţia pe care o aveţi! Nu vă simţiţi nici vinovat şi în nici un alt fel – ci doar TRĂIŢI REACŢIA şi lăsaţi-o să se elibereze!

NU DUREAZĂ MULT! NICIO EMOŢIE NU DUREAZĂ MULT!

Durează mult mai mult gândurile tip remuşcare ce apar continuu după emoţii şi reacţii!

Spuneţi-vă că atunci când se întâmplă o reacţie, este doar un moment energetic de purificare, prin care se scapă de o mulţime de amintiri celulare care nu vă aparţin.

Să priviţi fiecare moment prin perspectiva mult mai înaltă a Conştienţei. Veţi realiza că tot ce este de făcut este SĂ PERMIEŢI SĂ SE ÎNTÂMPLE TOT CE ESTE DE ÎNTÂMPLAT.

Şi aici intervine un alt aspect important în procesul de CURĂŢENIE CELULARĂ: AUTENTICITATEA.

AUTENTICITATEA – onestitatea lipsită de compromisuri – înseamnă în primul rând să fii onest cu tine însăţi – ceea ce înseamnă, când eşti trist, să îţi dai voie să fii trist.

Nu încerci să te consolezi – ca în copilărie, când părinţii te sărutau, te îmbrăţişau sau te mângâiau când erai trist. Nici nu încerci să mănânci, să faci gimnastică sau să munceşti, ca şi comportamente de consolare ale tristeţii. Ci pur şi simplu – ACCEPŢI trăirea tristeţii – şi ai răbdare ca ea să treacă.

Eşti AUTENTIC în relaţia ta cu tine şi NU TE MAI ASCUNZI după comportamente de consolare şi gânduri de justificare.

TOATE STĂRILE NOASTRE INTERIOARE, TOATE EMOŢIILE, TOATE GÂNDURILE, TREC precum norii pe cer. PERSISTĂ DOAR CELE DE CARE NE AGĂŢĂM.

Dacă le lăsăm să treacă, şi doar suntem conştienţi de prezenţa lor – realizăm o importantă ”curăţenie celulară” – pentru că întreaga noastră energie corporală se eliberează de ”balast”.

Vindecare apare atunci când simţind tristeţea, te focalizezi doar pe trăirea stării, fără să te agăţi de interpretarea mentală pe care o dă mintea ta acestei tristeţi.

Iar ”spaţiul” creeat prin eliberarea unei amintiri celulare neplăcute – poate fi ocupat cu altceva, de o altă energie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata