PSD-UNPR-PC, peste 40% din voturi în exit-poll-urile la europarlamentare

Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut peste 40% din voturi, conform exit-poll-urilor prezentate, duminică seara, 25 mai, de posturile de televiziune.

Potrivit exit-poll-ului realizat de CURS Avangarde și prezentat de TVR, PSD-UNPR-PC a obținut 41,01% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL — 14,92%, iar PDL — 11,82%.

Pe locurile următoare s-au situat UDMR cu 7,1% și PMP — 6,70%.

Candidatul independent Mircea Diaconu a obținut 5,91%.

PP-DD a întrunit, conform exit-poll-ului CURS Avangarde, 3,45%, PRM — 2,55%, iar FC — 2,11%.

Exit-poll-ul Operations Research, prezentat de Antena 3, a indicat un scor de 42,4% pentru alianța electorală PSD-UNPR-PC, 13,3% pentru PNL și 11,5% pentru PDL.

Totodată, PMP a obținut 6,3% la euroscrutin, UDMR — 6,2%, iar candidatul independent Mircea Diaconu — 4,3%, potrivit aceluiași sondaj la ieșirea de la urne.

Citeste si:  Alibaba bate estimările trimestriale ale vânzărilor în ceea ce privește puterea comerțului electronic

Alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut 43% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL — 14%, iar PDL — 12%, conform exit-poll-ului realizat de CSCI, prezentat de România TV.

Conform sursei citate, PMP a obținut 7% din voturi, UDMR — 6%, iar candidatul independent Mircea Diaconu — 4%.

Exit-poll-ul realizat de IRES și prezentat de Digi24 a arătat că alianța electorală PSD-UNPR-PC a obținut 41% la alegerile europarlamentare de duminică, PNL — 14%, iar PDL — 10%.

UDMR a obținut 7% la euroscrutin, PMP — 6%, iar candidatul independent Mircea Diaconu — 5%, potrivit IRES.

De asemenea, exit-poll-ul IRES menționează PP-DD cu 4% și Forța Civică cu 3%, care nu au atins pragul electoral. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata