Putin a mărturisit în conferinţa sa de presă că este „îndrăgostit”

Președintele rus Vladimir Putin, de obicei foarte discret în privința vieții sale private, a surprins joi, 18 decembrie, auditoriul prezent la conferința sa de presă de sfârșit de an, mărturisind că este ‘îndrăgostit’, după cum relatează agențiile de presă ruse.

În aprilie 2013, Vladimir Putin a anunțat public că a divorțat de soția sa, Liudmila, după 30 de ani de căsătorie.

‘Un prieten european, un mare lider, m-a întrebat odată dacă sunt îndrăgostit’, a început să povestească liderul forte de la Kremlin, redând în continuare dialogul. ‘Ești îndrăgostit?’. ‘Adică?’, l-am întrebat eu. ‘Adică iubești pe cineva?’, a continuat el. I-am răspuns: ‘Da’. ‘Și tu ești iubit?’, m-a întrebat el. ‘Da’, i-am răspuns. ‘Slavă Domnului’, a spus el și a dat peste cap un pahar mic de vodcă, a povestit Putin, spre amuzamentul jurnaliștilor prezenți.

Vladimir Putin a mai declarat că are relații bune cu fosta sa soție, că se întâlnește destul de des cu ea și cu cele două fete ale lor, Maria (29 de ani), și Ecaterina (28 de ani), dar nu atât pe cât și-ar dori.

‘Totul este în ordine, nu vă faceți griji’, a spus președintele rus în legătură cu viața sa personală.

Liderul de la Kremlin vorbește foarte rar despre viața sa familială și sentimentală, subiectul fiind unul tabu pentru presa rusă. Cu toate acestea, unele ziare au scris că fosta campioană olimpică la gimnastică artistică Alina Kabaeva, din toamnă directoarea unui important grup media pro-Kremlin, ar fi iubita secretă a lui Vladimir Putin.

„În iubire stă, în general, tot sensul vieții, al existenței”, declara în noiembrie Vladimir Putin, într-un discurs ținut la un congres al Societății Geografice din Rusia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata