Radu Mazăre: Că Strutinsky şi Martin m-au denunţat sunt şopârle băgate de procurori prin intermediul presei

Radu Mazăre a spus, miercuri seară, când a ajuns acasă la Constanța de la București, că afirmațiile potrivit cărora omul de afaceri Sorin Strutinsky și deputatul Eduard Martin l-ar fi denunțat la DNA sunt „șopârle” ale procurorilor anticorupție făcute publice prin intermediul presei, lăsând să se subînțeleagă că cei doi sunt oameni cu coloană vertebrală și prieteni adevărați ai lui.

„Acum, m-a vrut la arest cine se găsește la arest în momentul ăsta, domnul Georgescu de la ANI, pentru că dosarul este făcut în urma reclamației pe care a făcut-o dumnealui ca și șef, iar ca inspector (…) o cucoană care a lucrat în primărie, pe care am dat-o afară, i-am imputat niște bani și atunci s-a hotărât să se răzbune. Dar… așa e viața, băgați bine la cap, faci bine, bine găsești, vrei să faci rău, la un moment dat se întoarce. (…) Erau mai mulți ziariști care spuneau că, vai, Strutinsky face denunțuri împotriva mea, Martin la fel.

Astea sunt șopârle băgate prin intermediul presei, pentru că nu ar avea ce denunțuri să facă. Unu. Și doi, se știe că există și oameni cu coloană vertebrală și prieteni adevărați. Chiar dacă ne-am obișnuit să fie ca în anii ’50 când se denunțau între ei numai ca să-și scape rudele, soții, frații, există încă oameni, bărbați adevărați”, a afirmat Radu Mazăre.

Marți seară, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiției au respins solicitarea procurorilor anticorupție de arestare preventivă pentru 30 de zile a primarului Constanței, Radu Mazăre, după ce acesta a fost reținut în arestul Poliției Capitalei pentru 24 de ore, fiind acuzat de trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum și două infracțiuni de conflict de interese.

În același dosar, DNA a cerut arestarea preventivă și a omului de afaceri Sorin Strutinsky, arestat în altă cauză, pentru trei infracțiuni de complicitate la luare de mită.

Potrivit unor surse judiciare, în dosarul lui Radu Mazăre este cercetat penal și deputatul PSD Eduard Martin. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. K2 spune

    ….. bai Mazariche, sa-ti spun ceva: tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac ….. se apropie ziua Z. Cazi incet, dar sigur. A…., si nu uita ce a zis Pontache inainte de alegerile prezidentiale „scapa cine poate” Si acum vine vestea proasta pentru tine: nu mai scapati, indiferemt de culoarea tricoului putat (rosu, portocaliu, si ce culori mai vrei tu).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata