Regina Elisabeta a II-a a transmis primul său tweet

Regina Elisabeta a II-a a transmis vineri primul său mesaj pe Twitter, de pe contul @BritishMonarchy, cu ocazia inaugurării unei noi expoziții la Muzeul Științelor din Londra, la 38 de ani după ce a transmis și primul său mesaj prin e-mail, conform AFP.

Suveranul britanic, în vârstă de 88 de ani, a transmis primul său mesaj e-mail în 1976, de la baza militară Royal Signals and Radar Establishment (RSRE), din Malvern, în cadrul unei demonstrații privind (pe atunci) noua tehnologie de comunicare.

It is a pleasure to open the Information Age exhibition today at the @ScienceMuseum and I hope people will enjoy visiting. Elizabeth R.October 24, 2014

„Este o plăcere să deschid expoziția cu privire la ‘era informatică’, azi, la @ScienceMuseumși sper că publicul o va vizita cu plăcere”, a postat regina pe Twitter de pe o tabletă, în cadrul festivității de deschidere, semnând mesajul cu ‘Elizabeth R’ (Elizabeth Regina).

Conform presei britanice mesajul a fost scris dinainte, iar regina nu a făcut decât să apese butonul pentru a-l transmite.

Contul de Twitter de pe care a pornit mesajul reginei, @BritishMonarchy, este urmărit de 727.000 de persoane și publică cu regularitate informații despre familia regală.

La puțin timp după transmiterea mesajului, acesta a fost preluat de 3.000 de ori, iar numeroși utilizatori ai serviciului Twitter i-au urat bun venit reginei pe rețeaua de socializare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata