Românul Ovidiu Teofănescu a câştigat medalia de aur la Salonul de Invenţii de la Geneva

15

Românul Ovidiu Teofănescu a câştigat medalia de aur cu felicitările juriului la Salonul de Invenţii de la Geneva, pentru panoul publicitar AdBicy.

AdBicy reprezintă un panou publicitar mobil şi modular cu un design modern ce poate fi tractat de o bicicletă sau de un promoter pe role. AdBicy este demontabil, poate fi ansamblat în cinci forme diferite şi poate fi transportat într-o geantă special concepută, de mici dimensiuni.

Principalele avantaje ale utilizării panoului AdBicy sunt mobilitatea, uşurinţa cu care poate fi folosit şi transportat, eficienţa cuantificabilă a folosirii lui în zone inaccesibile altor forme de advertising, costurile scăzute aferente folosirii şi posibilitatea de implementare imediată.

Flota publicitară poate fi urmărită în timp real prin GPS asigurând un control total asupra campaniei publicitare. Un astfel de panou poate obţine un număr de 5.000 — 50.000 de vizualizări pe zi, în funcţie de populaţia oraşului în care este amplasat şi de traficul pietonal din zona targetată.

AdBicy a primit şi Special Award din partea OSIM — Oficiului de Stat Pentru Invenţii şi Mărci din România şi diplomă şi medalie din partea Ministerului Educaţiei Naţionale.

„Salonul de la Geneva a fost un real succes pentru noi, atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere al aprecierii naţionale şi internaţionale al conceptului. Economic, pentru că am obţinut comenzi din opt ţări pentru aceste panouri şi am reuşit să găsim distribuitori pentru produsele noastre, cât despre AdBicy, a fost apreciat şi premiat de către juriul salonului cu medalia de aur, al Oficiului de Stat Pentru Invenţii şi Mărci din România, cu premiul special pentru inovaţie, iar de către Ministerul Învăţământului cu diploma şi medalia ‘for the high scientific and technical level of the invention'” a declarat Ovidiu Teofănescu inventator şi CEO BizzOnWheels, potrivit unui comunicat transmis, luni.

Salonul de Invenţii s-a desfăşurat în perioada 2-6 aprilie la Geneva şi este cel mai prestigios salon de invenţii din lume cu peste 1.000 de invenţii prezentate anual şi peste 60.000 de vizitatori. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata