Rusia: Într-o singură zi s-au vândut 42 de smartphone-uri de aur cu chipul lui Putin

În Rusia, s-au vândut într-o singură zi, 42 de aparate iPhone 5S din aur purtând imaginea președintelui rus Vladimir Putin, a anunțat serviciul de presă al societății de produse de lux Caviar, preluat joi de RIA Novosti. Prețul unui aparat este de 147.000 de ruble (circa 3.130 de euro).

Aparatele fac parte dintr-o serie de 44 de ‘smartphone-uri prezidențiale’ model Supremo Putin produse de firma italiană de bijuterii Perla Penna. Două exemplare au fost rezervate unor șefi de stat. Botezat ‘putinofon’, noul aparat este din aur masiv și a fost confecționat manual. Pentru portretul lui Putin s-a folosit o tehnică de gravură sofisticată concepută de celebrul gravor italian Lorenzo Gamba.

Printre cei care au cumpărat cele 42 de smartphone-uri de aur se numără un regizor de film, un moderator TV, doi șefi ai unei companii petroliere și un campion al Jocurilor Olimpice de la Soci.

Firma Caviar subliniază, în comunicatul său, că persoanele care achiziționează un smartphone Supremo Putin dau dovadă de patriotism și de respect față de președintele rus. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata