Sânii unei americance ajunseseră să cântărească aproape şapte kilograme fiecare -Video

O femeie din Texas, Statele Unite, a fost supusă unei intervenții chirurgicale de reducere a sânilor care ajunseseră să cântărească aproape șapte kilograme fiecare din cauza unei afecțiuni hormonale rare, informează Fox News.

Kerisha Marks, în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru The Washington Post că suferea de gigantomastie, o afecțiune rară în care greutatea sânilor crește cu până la 3 la sută din greutatea corpului unei persoane.

Afecțiunea i-a cauzat întinderea mușchilor pieptului, dureri grave de spate și stres emoțional. Femeia a spus să, uneori, această boală o făcea să se simtă ca și cum ar avea un atac de cord, alteori îi provoca migrene puternice și îndelungate.

„Sânii atârnau până la șolduri și era ca și cum sunt cărate tot timpul în jur de trei mingi de baschet, pentru că erau atât de mari”, a spus doctorul Franklin Rose, care a făcut operația. „Când ne-am dus în sala de examinare — nu știu dacă aș folosi cuvântul ,,șocant’, dar cu siguranță a fost uimitor să vedem sâni de o asemenea dimensiune’, a continuat medicul.

Operația de reducție mamară a durat patru ore și a fost realizată la un spital din Houston. Au fost îndepărtate aproape șapte kilograme din țesutul total.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata