Scrisori de dragoste vor fi livrate gratuit, cu bicicleta, începând de săptămâna viitoare, în cadrul unui proiect artistic

Proiectul „Livrez Dragoste”, un serviciu unic în România, ce presupune scrierea şi transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care interacţiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual, va începe lunea viitoare, informează un comunicat al organizatorilor.

Cei care doresc să trimită scrisori de dragoste pot să acceseze website-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secţiunea „Scrisoarea ta” şi pot completa formularul existent.

Expeditorul va scrie cele mai frumoase gânduri pentru destinatarul scrisorii, după care are opţiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera).

Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea scrisorii se face pe bicicletă, doar în Bucureşti, cu ajutorul celor de la Sinapseria.

Serviciul se adresează publicului modern şi creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferenţa. Livrările oficiale vor începe din data de 17 martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro.

„Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului Arta nu muşcă — cel mai important demers socio-cultural din România, ce are ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti talentaţi din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală şi creativă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata