Show-ul „The Ultimate Thriller – Michael Jackson” – pe 7 iulie la Bucureşti

Show-ul „The Ultimate Thriller – Michael Jackson” va avea loc pe 7 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti şi a fost prezentat, marţi, 5 aprilie, de organizatori drept un spectacol ce aduce un omagiu marelui artist, cu participarea unor colaboratori ai acestuia.

„Am făcut acest eveniment pentru fanii lui Michael Jackson. Se lucrează de ani buni la acest show”, a declarat Florina Constantinescu, executive manager al Music Management Event. Aceasta a spus că show-ul grandios nu se doreşte a fi unul cu „sosii”, ci este unul dedicat muzicii lui Michael Jackson.

Printre artiştii ce vor urca pe scena din Piaţa Constituţiei se numără colaboratori apropiaţi ai lui Michael Jackson, precum Michael Prince şi coregraful LaVelle Smith.

Constantinescu a spus că îşi doreşte ca spectacolul să fie „cel mai mare tribute show” adus muzicianului şi să fie prezentat în turneu şi în alte ţări.

„Am adunat cele mai iubite piese (ale lui Michael Jackosn — n.r.), le-am combinat, le-am pus într-un singur show de două ore şi jumătate. Show-ul aduce nişte efecte care să ne dea senzaţia că Michael e cu noi. Este vorba de show, de echipă, de munca lui Michael. Tehnologia este de ultimă generaţie. Am creat ceva ce sperăm să fie un succes internaţional”, a mai spus ea.

„Ceea ce facem noi nu s-a făcut până acum. Ne-a trebuit un brand înregistrat să folosim numele de Michael Jackson. Ce facem noi în România este în premieră„, a adăugat aceasta.

Minel Stoica, responsabil cu producţia show-ului, a explicat că este vorba de o producţie mare şi că organizatorii şi-au propus să reproducă anvergura spectacolelor lui Michael Jackson din ’92 şi ’96 de la Bucureşti.

Biletele pentru „The Ultimate Thriller — Michael Jackson” vor fi puse în vânzare marţi pe platforma Eventim şi au preţuri între 80 şi 450 de lei.

De asemenea, organizatorii au spus că în spaţiul destinat show-ului va exista şi un „muzeu” cu obiecte ce i-au aparţinut lui Michael Jackson.

Întrebaţi de costurile producţiile, organizatorii au menţionat suma de jumătate de milion de euro.

„Cred că toate concertele din Piaţa Constituţiei au depăşit suma de 500.000 de euro (…). Sperăm să ne fie alături şi cineva din familia lui Michael Jackson pe scenă„, a spus Florina Constantinescu. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata