Sibiu: Opt morţi şi doi grav răniţi, după prăbuşirea unui elicopter

Surse medicale oficiale au confirmat că opt persoane au decedat și alte două sunt într-o stare foarte gravă, fiind resuscitate, după ce un elicopter militar s-a prăbușit în nordul județului Sibiu.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu se deplasează spre locul unde vineri s-a prăbușit un elicopter, între localitățile Stejărișu și Mălâncrav, în apropierea municipiului Mediaș (nordul județului Sibiu).

Viceprim-ministrul pentru securitate națională Gabriel Oprea se deplasează împreună cu o echipă de procurori militari și criminaliști din IGPR, la locul unde în cursul dimineții s-a prăbușit un elicopter aparținând MApN, a anunțat MAI.

Conform primelor informații, apelul de urgență prin 112 s-a primit în jurul orei 10,50, prin acesta anunțându-se că în zona localității Mălâncrav, județul Sibiu, a avut loc acest accident, precizează un comunicat al MAI.

„Vicepremierul Gabriel Oprea a activat de urgență Centrul Operațional de Comandă al Guvernului României și Centrul de Comandă al MAI pentru coordonarea acțiunilor de salvare a supraviețuitorilor și cercetarea condițiilor în care a avut loc accidentul. La acest moment, forțe ale Poliției Române, ISU Sibiu și două elicoptere SMURD sunt în deplasare spre zona unde a avut loc impactul. Un al treilea elicopter este pregătit pentru intervenție. Primele forțe ale poliției Române au ajuns deja la fața locului”, se arată în comunicat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata