Simona Halep a fost desemnată ”Sportivul anului” de către COSR

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) a hotărât ca Simona Halep să primească titlul de ”Sportivul anului” pentru rezultatele deosebite obținute în 2014.

Președintele COSR, Alin Petrache, a reînnoit invitația adresată Simonei Halep de a face parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 și chiar să fie purtătorul de drapel al delegației noastre, potrivit site-ului COSR.

”Împreună cu colegii din Comitetul Executiv am decis că Simona Halep merită această distincție pentru rezultatele din 2014. A fost un an în care ea a făcut cinste României prin victoriile repurtate pe terenul de tenis. Mai mult, o invit pe Simona Halep să facă parte din echipa olimpică pentru Jocurile Olimpice de la Rio și, în cazul în care va accepta, o să îi propun să fie purtătorul de drapel al delegației noastre”, a declarat Alin Petrache.

Comisia Tehnică a COSR este organismul care a propus-o pe Simona Halep, precizează site-ul COSR. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata