Singurul patinoar sintetic şi ecologic din Capitală, inaugurat în sectorul 4

Singurul patinoar sintetic și ecologic din Capitală a fost inaugurat miercuri, 23 iulie, în sectorul 4, potrivit unui comunicat al autorității locale.

Accesul pe patinoar este permis de luni până duminică în intervalul orar 10,00 — 22,00, costurile fiind de 10 lei pentru o oră de patinat și de 5 lei pentru închirierea unei perechi de patine.

Edilul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a decis ca elevii claselor I — IV din unitățile de învățământ ale acestei zone administrative, precum și cei cuprinși în programul de protecție socială din sector să patineze gratuit în fiecare zi de joi a săptămânii timp de două ore, beneficiind de relaxare și distracție în aer liber.

Totodată, copiii care fac performanță în acest domeniu sportiv se vor putea antrena gratuit două zile pe săptămână într-un interval orar ce urmează a fi stabilit.

Potrivit comunicatului, amenajarea patinoarului nu a grevat bugetul local al sectorului, fiind o investiție 100% privată, investitorul achitând atât ocuparea domeniului public, conform hotărârii Consiliului General al Municipiului București, cât și costurile utilităților.

„Mi s-a părut o idee interesantă aceea de a oferi copiilor posibilitatea de a patina în orice sezon, fie vară, fie iarnă. Astfel petrec timp în aer liber, fac mișcare și se pot juca în voie, fiindcă pe terenul din imediata apropiere a patinoarului vom amenaja în zilele următoare un nou loc de joacă, cu aparate noi și care de care mai atractive”, a declarat primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, citat în comunicat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. cris spune

    Felicitari dlui. Primar!Imi amintesc cu placere de pationoarul amenajat iarna cam in aceeasi locatie, acum aprox. 2-3 ani in urma cu suprafata suficient de mare,nu „lighenas” de 250mp, numai ca acum ne dam cu barcutele printre lebede in zona respectiva.
    Apropo de patinoare, ce mai „dezbate” primaria Capitalei cu privire la Patinoarul „Flamaropol”, dle. Primar?
    CO placut, daca nu l-ati efectuat!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata