„Star Wars”: Primele imagini din cel de-al şaptelea episod – VIDEO

Un trailer de 88 de secunde al celui de-al șaptelea film din seria ‘Star Wars’ a fost difuzat vineri, 28 noiembrie, dar spectatorii vor mai avea de așteptat destul de mult până vând vor putea savura întregul episod, a cărui premieră ar urma să aibă loc abia în decembrie 2015, transmit Reutres și AFP.

Prezentarea fusese anunțată anterior pe Twitter de regizorul J.J.Abrams drept ‘o privire fugară’ asupra ‘StarWars: The Force Awakens’, cum se va numi viitoarea peliculă din această serie începută în 1977.

Acțiunea noului film are loc la 30 de ani după evenimentele din ‘Star Wars: Return of the Jedi’. După cum a lăsat să se vadă trailerul, care nu a dezvăluit nimic din intriga filmului, efectele speciale vor fi superioare celor de până acum din această saga cosmică.

Așteptat cu mare interes de fani, clipul de prezentare a provocat imediat un val de comentarii pe internet, în special în legătură cu forma sabiei inedite cu laser, relatează AFP.
Cu toate că mai este un an până când episodul al șaptelea va fi pe ecrane, se lucrează deja la ‘Star Wars: Episode VIII’, sub conducerea regizorului Rian Johnson, care se ocupă și de scenariu, informează Reuters. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: starwars7news.com
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata