Striblea: Acuzaţiile la adresa Elenei Udrea au fost demontate în întregime în timpul confruntărilor de la DNA

Acuzațiile la adresa Elenei Udrea au fost demontate „în întregime” în timpul confruntărilor de la DNA cu denunțătorii săi, a declarat avocatul fostului ministru, Marius Striblea.

Elena Udrea a fost confruntată joi, timp de peste opt ore, cu denunțătorii săi din dosarul Gala Bute, respectiv Ștefan Lungu, Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia și Adrian Gardean.

În opinia avocatului Marius Striblea, confruntările au arătat că este vorba despre „impresii și păreri artificiale ale unora care sunt acuzați în dosar”.

„Concluzia este că domnul Nastasia știa despre cei 900.000 de euro de la Gardean. Mă mir că domnul Gardean nu i-a spus că are focoase nucleare în acea geantă. Doamna Topoliceanu a infirmat teza că, la Predeal, de ziua doamnei Udrea, s-ar fi plătit din banii domnului Breazu, care ar fi fost bani, să spunem, obținuți din lucruri ilicite și aproape și-a adus aminte că doamna Udrea i-a plătit domnului Breazu suma respectivă. Domnul Lungu a spus pe șleau că doamna Udrea nu a avut cunoștință despre faptul că el făcea anumite plăți la partid și, de asemenea, că doamna Udrea nu i-a cerut niciodată să facă plăți pentru Partidul Democrat. Domnul Gardean i-a remis domnului Nastasia o geantă, care ar fi conținut 900.000 de euro, dar care ar fi fost destinată domnului Nastasia, și nu doamnei Udrea”, a declarat Marius Striblea.

El a precizat că întâlnirea dintre Elena Udrea și Ana Maria Topoliceanu a fost una „decentă, ca între două persoane care se află în fața unei autorități”.

Întrebat dacă Elena Udrea și-a privit în ochi denunțătorii, Marius Striblea a spus: „Pot să vă spun cu fermitate că nu doamna Udrea și-a ascuns privirea. Ceilalți”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata